Meny
Flere valg om Aktiviteter her
 • Aktiviteter i vakker natur

  Her er en liten smakebit på hva Skjolden og omegn har å by på.

  Brevandring

  På Jostedalsbreen arrangeres det brevandringer for familier hvor alle over 6 år kan være med, men også lengre turer for de som ønsker mer utfordringer. Nigardsbreen, som er en arm av Jostedalsbreen, ligger kun 45 minutter fra Skjolden og er et godt utgangspunkt for turer i norsk natur.

  Les mer

   

  Rafting

  For den som ønsker ekstra spenning i løpet av ferien tilbys det rafting flere steder i nærheten av Skjolden. Det finnes flere typer rafting, både tilpasset familier og for de som ønsker tøffere utfordringer.

  Les mer

   

  Fiske

  Det er mange fiskemuligheter i nærheten av Skjolden. Sognefjorden er et eldorado for sportsfiskere, og vi leier ut båter ved hotellet. Det er også muligheter for fiske etter ørret i elvene og fjellvannene i området.

  Les mer

   

  Skjolden

  I Skjolden er det mange aktiviteter og attraksjoner, og det kan blant annet nevnes svømmebasseng, innendørs klatrevegg, Lama-safari og kort avstand til Urnes Stavkirke.

  Les mer

   

  Luster Paintball

  Luster Paintball & Events er ei avdeling under Skjolden Rafting og har sin base i Mørkrid ved Skjolden i Luster kommune innst i Sognefjorden.

  Les mer

Skjolden Brygge
Telefon: 91803025
post@skjoldenbrygge.com

Motta vrt nyhetsbrev